Anunturi gratuite AnuntulZero.ro

Serviciul tau de anunturi gratuite rapid, eficient si simplu.

Anunturile Mele Bine ai venit!

Adauga anunt gratuit

Anunturi gratuite rapid, eficient

Cum sa eviti frauda!


  • Iata cateva sfaturi pentru siguranta ta online, pe AnuntulZero.ro, sau alte portaluri de anunturi.
  • Fereste-te de afaceri care presupun transfer de bani in avans. Daca iti sunt cerute sume in avans prin metode care nu implica un cont bancar (ex. Western Union, Money Gram etc.), e destul de probabil sa ai de-a face cu o incercare de frauda.
  • Sunt de preferat afacerile din vecinatatea ta. Cea mai buna metoda pentru a evita inselatoria prin anunturi este sa verifici atent locatia celui care l-a publicat. Fa afaceri prin anunturi numai in zona ta, cu oameni pe care ii poti intalni personal. In general, cei care incearca sa escrocheze contacteaza utilizatori din zone mai indepartate, incercand sa ii convinga sa le trimita produsele sau sume in avans.
  • Evita anunturile cu date de contact suspicioase. Daca cel care a publicat anuntul se foloseste de un pseudonim sau are date de contact care nu par a fi reale, cere mai multe detalii inainte de a incheia tranzactie.
  • Furtul de identitate exista! La fel ca prin mailurile de tip phishing, unele persoane pot incerca sa afle si sa foloseasca datele tale. Nu dezvalui niciodata prea multe date personale (adresa exacta, cod numeric personal etc.) si nu divulga numarul sau parola contului personal, codul de securitate al cardului, parole, numele mamei dinainte de casatorie, data si locul nasterii sau alte informatii care pot fi redundante intr-o afacere prin anunt, dar care pot fi folosite impotriva ta.
  • Daca pare prea frumos sa fie adevarat, probabil asa si este. Escrocii vor incerca sa posteze produse sau servicii cu oferte ametitoare. Vorbim despre yachturi la preturi foarte mici sau terenuri foarte ieftine in zone rezidentiale. Daca vezi un asemenea anunt, raporteaza-l folosind butonul special, cu stegulet rosu, care se afla in fiecare pagina de anunt.
  • Prin adaugarea de anunturi gratuite rapid si eficient AnuntulZero.ro isi propune sa ofere utilizatorilor o experienta interesanta si cat mai intuitiva.

    AnuntulZero.ro nu este implicat in niciunul dintre anunturi, asadar tranzactia depinde in totalitate de cei doi parteneri. Pentru mai multe informatii, te invitam in pagina de Termeni si Conditii.

AnuntulZero

Ajutor/Informatii

Adrese utile