Anunturi gratuite AnuntulZero.ro

Serviciul tau de anunturi gratuite rapid, eficient si simplu.

Anunturile Mele Bine ai venit!

Adauga anunt gratuit

Anunturi gratuite rapid, eficient

AnuntulZero.ro - anunturi gratuite


Pentru a utiliza acest serviciu trebuie sa aveti fiti de acord cu conditiile de mai jos.

1. Descriere serviciului.

2. Cum adaug anunturi?

3. Cum raportez un anunt inadecvat/incorect?

4. Cum trimit unui prieten?

5. Termeni si conditi

6. Cookie-uri


1. Descriere serviciului

AnuntulZero.ro este un portal gratuit de anunturi care vine in ajutorul celor care publica anunturi cat si celor care cauta anunturi. Anuntulzero.ro este modul gratuit rapid si eficient de ati prezenta anunturile.
Pentru cei care adauga anunturi oferim posibiliatea de a prezenta cat mai bine anuntul, oferind astfel posibilitatea de a adauga o galeri foto de prezentare. Pentru a publica un anunt nu este nevoie sa fi logat. Pentru cei care cauta anunturi, oferim multiple posibilitati de filtrare a anunturilor pentru a putea intodeuna gaasi ceea ce cautati.
Principiile dupa care ne ghidam sunt:
- usurinta in utilizare
- confidentialitate maxima atat pentru cei care publica anunturi cat si pentru ceilalti vizitatori
- SPAM-ul nu este tolerat.
Suntem intotdeauna deschisi la sugestii si va invitam sa ne contactati pentru orice problema pe care o intampinati


2. AnuntulZero.ro - Cum adaug anunturi?

Adauga gratuit, rapid si eficient anunturile tale.
Adaugarea de anunturi se poate face in formularul Adauga Anunt.
Completati detaliile anuntului dumneavoastra si datele de contact.
Adaugati galeria de imagini pentru anuntul dumneavoastra.
Citi si fiti de acord cu Termeni si conditile.
Introduceti codul de siguranta, si apoi publicati anuntul. Anuntul dumneavoasta va fi publicat rapid, avand un efect efcient.


3. AnuntulZero.ro - Cum raportez un anunt inadecvat/incorect?

In timp ce vizualizati anunturi pe AnuntulZero.ro este foarte posibil sa intalniti si anunturi care nu se afla in categoria corecta, care sunt introduse de mai multe ori sau care au datele de contact gresite.
Toate aceste probleme ni le puteti raporta iar noi ne angajam sa verificam toate sesizarile dumneavoastra.

Cum ne raportati aceste probleme:
1. In partea de jos a fiecarui anunt veti gasi un buton "Raporteaza anuntul"
2. Facand click pe acest buton puteti completa un formular prin care ne raportati problema intampinata

Ce fel de probleme ne puteti raporta:
- Contine informatii inexacte / false : detaliile anuntului nu sunt corecte sau sunt completate informatii false
- Incalca termenii de utilizare : continutul anuntului incalca termenii de utilizare ai site-ului AnuntulZero.ro
- Spam / anunt repetat : anuntul este introdus de mai multe ori
- Categorie gresita : anuntul este introdus intr-o categorie gresita
- Altul : alt motiv pentru care considerati ca anuntul trebuie raportat


4. AnuntulZero.ro - Cum trimit unui prieten detalii despre un anunt?

AnuntulZero.ro pune la dispozitie utilizatorilor sai un serviciu cu ajutorul caruia un utilizator poate sa isi anunte un priten in legatura cu un anunt de pe site.

Pentru a putea anunta un prieten cu privire la un anunt trebuie sa procedati astfel:
1. In partea de jos a fiecarui anunt veti gasi un buton "Trimite unui prieten";
2. Facand click pe acest buton puteti completa un formular prin care trmiteti prietenului dumneavoastra informatii despre anuntul respectiv.


5. AnuntulZero.ro - Termeni si conditi

Utilizatorii site-ului AnuntulZero.ro, in continuare "Site-ul", sunt de acord sa respecte urmatorul regulament si sunt responsabili in fata legii cu privire la continutul anunturilor adaugate

Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "continut"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu AnuntulZero.ro, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public in cardul portalului AnuntulZero.ro.
AnuntulZero.ro nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis prin indermediul serviciilor din cadrul portalului si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea portalului, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.
Veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dvs. prin acceptarea termenilor acestui Acord. Anunturile pot fi afisate pe Site pe o perioada de maxim 100 de zile. Dupa aceasta perioada anunturile pot fi repostate. Inainte de expirarea acestora, Site-ul va informa prin e-mail data la care va expira anuntul si va va invita sa il repostati daca veti considera ca este necesar.
In cazul oricaror prejudicii cauzate de dvs. Site-ului sau unei terte parti, sunteti de acord sa achitati acestora integral toate si orice daune sau despagubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare si orice alte costuri aferente.

Sunteti de acord sa nu folositi portalul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:

 • incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator;
 • intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod;
 • pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al AnuntulZero.ro, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a portalului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie;
 • falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul portalului;
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 • incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert;
 • incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 • interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la portal, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la portal;

Continutul Anunturilor:

 •Este interzisa adaugarea de anunturi a caror continut nu are legatura cu rubrica respectiva.
 •Este interzisa publicarea anunturilor care au continut politic sau discriminatoriu.
 •Nu introduceti anunturi care au continut cu referire la: citatii, vanzari organe, vanzari arme, magie, ghicit, decese, donatii, anunturi umanitare.
 •Nu introduceti anunturi care sa faca publicitate unor site-uri, publicatii, produse, servicii care sa concureze cu domeniul de activitate al AnuntulZero.ro .
 •Nu introduceti anunturi care sa contina reclama sau date de contact reprezentate printr-un numar de telefon scurt cu suprataxa.
 •Nu folositi diacritice in casutele de text ale formularului de adaugare.
 •Nu folositi in titlul anuntului urmatoarele cuvinte: "ocazie", "deosebit", "acum", "urgent", "nou", "azi", "new", "now", "nonstop", "actual", "absolut", "acord", "abandon", "asigur", "abila", "abc" sau urmatoarele caractere ! = ? % * / | \

Fotografii

 •Adaugati doar poze in format *.jpg, *.jpeg, *.bmp, *.gif, *.png
 •Nu adaugati poze cu dimensiunea mai mare de 1Mb.
 •Nu adaugati fotografii cu continut vulgar, indecent, pornografic, sau care implica nuditate.
 •Nu adaugati fotografii cu semnatura altor site-uri.
 •Nu adaugati fotografii asupra carora nu aveti drept de folosire.

Drepturi de autor

 • Continutul si elementele de grafica ale site-ului AnuntulZero.ro, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul video si audio, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau campanii promotionale etc) apartin Site-ului si partenerilor sai si reprezinta Continutul AnuntulZero.ro.
 • In completare, Site-ul beneficiaza de contributia utilizatorilor sai inregistrati, indiferent de forma in care contribuie (de exemplu prin reviews, comentarii, bloguri, etc.). Site-ul selecteaza continutul primit de la membrii sai cat mai mult posibil, pentru a mentine un grad inalt de calitate a Site-ului. Site-ul nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continut, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.
 • Site-ul nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemnea materiale, dvs. sunteti de acord sa acordati Site-ului permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al sau. Nu se vor pretinde si nici acorda nicun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus

Modificari ale serviciului
AnuntulZero.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca AnuntulZero.ro nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive.

Nerespectarea conditiilor
Toate anunturile care NU respecta regulile de mai sus vor fi sterse fara nici un avertisment prealabil. In unele cazuri anunturile vor avea nevoie de modificari inainte de a putea fi ACEPTATE spre publicare, pentru a putea sa va modificati anuturile trebuie sa va creati un cont. Pentru orice nelamuriri, intrebari sau sugestii, va rugam sa ne contactati folosind formularul de pe site. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.


6. Cooki-uri

AnuntulZero.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679

AnuntulZero

Ajutor/Informatii

Adrese utile